Emri: Vila & Restorant The Home
Viti i ndërtimit: Para 1944 (1931)
Adresa: Rruga Shenasi Dishnica 1 Pazari i Ri Nr: 1
Statusi: E banuar

Kliko mbi shenjën + për të lexuar informacionin

Pronari

Pronari aktual
Emër: Hasan Mara (Familja Mara)

Pronari para 1944 (i origjines)
Emër: Familja Mara (4 fëmijë)

Përshkrimi i fasadës nga rruga

Veriore: Gjendje shumë e mirë, shërben si restorant. Fasadë dhe cati në gjendje shumë të mirë.

Përshkrimi i fasadave te tjera:

Jugore: Gjendja shumë e mirë
Lindore: Gjendja shumë e mirë
Perendimore : Gjendja shumë e mirë

Çatia:

Gjendje shumë e mirë/ e rikonstruktuar

Muri rrethues

Mur rrethues në gjendje të mirë, në anën e majtë hyrëse ka një derë që lidh vilën me pallatin ngjitur.

Oborri

Oborr i shfrytëzuar për kafe ose për të ngrënë, në funksion të restorantit.
Bimët të mbjella së fundmi (lule, ullinj dhe bimë zvarritëse në mur). Më herët ka pasur mullagë, luleborë dhe carac.

Ndërhyrje të jashtligjshme

Jo

Restaurimet:

Në vitin 2017 me rikonceptimin e Pazarit të Ri nga Bashkia Tiranë. Rikonstruktimet janë kryer nga vetë pronarët.

Rikonstruksionet:

Në vitin 2017 me rikonceptimin e Pazarit të Ri nga Bashkia Tiranë. Rikonstruktimet janë kryer nga vetë pronarët.

Shembje:

Jo

Inspektimet nga organet e shtetit:

Po

Shënime:

Informacione

Rruga Shenasi Dishnica 1, Tiranë, Albania

Ndërlidhje
Citizen Channel

Citizens Channel është një media që ka për qëllim të promovojë zhvillimin e gazetarisë qytetare në Shqipëri dhe të fuqizojë zëra të përgjegjshëm, në përputhje me vlerat e një shoqërie gjithë pranuese dhe tolerante, në respektim të lirive e të drejtave themelore të njeriut.

Regjistrohu

You don't have permission to register

Garansi Kekalahan 100

depo 10 bonus 10

depo 25 bonus 25

depo 25 bonus 25

slot vietnam

depo 50 bonus 50

depo 25 bonus 25

slot qris

slot qris

depo 25 bonus 25

scatter hitam

rujak bonanza

slot qris

spaceman

https://padangjaya-majenang.cilacapkab.go.id/vendor/

https://padangsari-majenang.cilacapkab.go.id/desa/

slot qris

slot qris

slot qris

https://purwasari-wanareja.cilacapkab.go.id/nxs/

https://kalikajar.desa.id/wp-includes/pulsa/

https://kaliori-purbalingga.desa.id/wp-includes/spaceman/

https://tangkisan.desa.id/wp-includes/zeus/

https://baruga.desa.id/wp-includes/js/bet-100/

https://youngtimerwarsaw.com/

https://patuca.co/

https://www.cerebrofeliz.org/wp-includes/blocks/depo25-bonus25/

https://casadesalud.cl/

https://vmcthailand.com/wp-includes/depo25-bonus25/