Emri: Vila II-255
Viti i ndërtimit: Para 1944
Adresa: Rruga e Dibres
Gjendja aktuale: E pa banuar

Përgjatë rrugës së Dibrës, në rrugë kryesore është e vendosur një godinë tre katëshe, në pamje të parë ngjyrë të verdhë, edhe pse bizneset e katit të parë e kamuflojnë imazhin e një godine pothuajse 80-vjeçare.
Vila ka qenë dikur në pronësi të familjes Petrela. Periudha e ndërtimit daton para vitit 1945.
Aktualisht është marrë me qira nga familja Veseli. Fasada nuk është prekur, ndërkohë dritaret janë të ndryshuara(duralumin) dhe muret janë lyer, tavani i brendshëm është siç ka qenë, ndërsa çatia është pothuajse e dëmtuar tërësisht. Mur rrethues nga pjesa e përparme nuk ka ndërsa nga pjesa e pasme e vilës është në gjendje të mirëmbajtur. Nuk ka pasur ndërhyrje të jashtëligjshme ndër vite por as shëmbje e dëmtime.
Familja Veseli e cila e zotëron aktualisht ka lidhur një kontratë 10-vjeçare me pronarët dhe ka planfikuar ta shndërroj në një hostel duke mos e ndryshuar strukturën dhe stilin antik të godinës. Rikonstruksionet për hostelin kanë nisur në 2019-tën dhe vazhdojnë edhe tani, megjithëse pritet që brenda pak muajve të nisë startimi i këtij biznesi. Nga një intervistë me pjesëtarë të familjes Veseli, ata deklarojnë për Citizens Urban Stories se qëllimi i tyre është rijetëzimi i historirë me anë të një forme të suksesshme biznesi.

Kliko mbi shenjën + për të lexuar informacionin

Pronari

Pronari aktual
Emër: Enzo Veseli (me qera)

Pronari para 1944 (i origjines)
Emër: Familja Petrela

Përshkrimi i fasadës nga rruga

Veriore: Fasada nuk është prekur që nga fillimi, vetëm dritaret janë ndryshuar dhe muret e brendshme.
Kati i parë shërben për biznese.

Përshkrimi i fasadave te tjera:

Jugore:
Lindore:
Perendimore: 

Çatia:

Catmaja e dëmtuar, catia e dëmtuar tërësisht

Muri rrethues

Muri rrethues nga pjesa e pasme e godinës në gjendje të mirë. Në pjesën para nuk ak mur rrethues 

Oborri

pemet; llojet e gjelberimit te dallueshem:  Nuk ka pasur 

Ndërhyrje të jashtligjshme

Jo

Restaurimet:

Po

Rikonstruksionet:

Po, në proces që nga vitit 2019

Shembje:

Jo

Inspektimet nga organet e shtetit:

Jo

Shënime:

Godina në katin e dytë është marrë me qera nga Familja Veseli dhe po kthehet në Hostel. E ka marrë me qera për 10 vite.

Informacione

Rruga e Dibrës 61, Tirana, Albania

Ndërlidhje
Citizen Channel

Citizens Channel është një media që ka për qëllim të promovojë zhvillimin e gazetarisë qytetare në Shqipëri dhe të fuqizojë zëra të përgjegjshëm, në përputhje me vlerat e një shoqërie gjithë pranuese dhe tolerante, në respektim të lirive e të drejtave themelore të njeriut.

Regjistrohu

You don't have permission to register

Garansi Kekalahan 100

depo 10 bonus 10

depo 25 bonus 25

depo 25 bonus 25

slot vietnam

depo 50 bonus 50

depo 25 bonus 25

slot qris

slot qris

depo 25 bonus 25

scatter hitam

rujak bonanza

slot qris

spaceman

https://padangjaya-majenang.cilacapkab.go.id/vendor/

https://padangsari-majenang.cilacapkab.go.id/desa/

slot qris

slot qris

slot qris

https://purwasari-wanareja.cilacapkab.go.id/nxs/

https://kalikajar.desa.id/wp-includes/pulsa/

https://kaliori-purbalingga.desa.id/wp-includes/spaceman/

https://tangkisan.desa.id/wp-includes/zeus/

https://baruga.desa.id/wp-includes/js/bet-100/

https://youngtimerwarsaw.com/

https://patuca.co/

https://www.cerebrofeliz.org/wp-includes/blocks/depo25-bonus25/

https://casadesalud.cl/

https://vmcthailand.com/wp-includes/depo25-bonus25/