Emri: VIII-42

Viti i ndërtimit: 1926
Adresa: Rruga e Dibrës, Tiranë

Gjendja aktuale:  E banuar

Kliko mbi shenjën + për të lexuar informacionin

Pronari

Pronari aktual
Emër: Refik Haliti (E njohur si Vila Gold)

Pronari para 1944 (i origjines)
Emër: Familja Flloqi

Përshkrimi i fasadës nga rruga

Veriore: Në gjendje shumë të mirë, nuk është ndryshuar fasada e jashtme.  Dyert, dritaret të ribëra në të njëjtin format që kanë qenë më herët.

Përshkrimi i fasadave te tjera:

Jugore:
Lindore:
Perendimore: 

Çatia:

 Nuk ka

Muri rrethues

Në gjendje shumë të mirë, me kangjella dhe me bimë zvarritëse

Oborri

 pemet; llojet e gjelberimit te dallueshem:  Të mbjella së fundmi palma dhe lule

Ndërhyrje të jashtligjshme

Po, Shtese kati

Restaurimet:

Po

Rikonstruksionet:

Po (do të rikonstruktohet sërish tani)

Shembje:

Po

Inspektimet nga organet e shtetit:

Jo

Shënime:

Është blerë më 1997, ka një shtesë në periudhën e demokracisë. 

Më 1951 u sekuestrua nga shteti dhe u kthye në rajon policie, më pas në shkollë. 

Ka bodrum i cili është shndërruar në kafe. 

Informacione

Rruga e Dibrës 5, Tirana, Albania

Ndërlidhje
Citizen Channel

Citizens Channel është një media që ka për qëllim të promovojë zhvillimin e gazetarisë qytetare në Shqipëri dhe të fuqizojë zëra të përgjegjshëm, në përputhje me vlerat e një shoqërie gjithë pranuese dhe tolerante, në respektim të lirive e të drejtave themelore të njeriut.

Regjistrohu

You don't have permission to register

Garansi Kekalahan 100

depo 10 bonus 10

depo 25 bonus 25

depo 25 bonus 25

slot vietnam

depo 50 bonus 50

depo 25 bonus 25

slot qris

slot qris